El municipi de Torelló es troba dins la Plana de Vic i té una superfície de 13 Km². La vila es comunica per carreteres locals amb Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló, Manlleu i amb la carretera C-17.
Torelló és l’únic municipi de la comarca que compta amb el sistema de recollida easy. Aquest sistema representa una millora estètica i funcional als sistemes tradicionals. Els contenidors easy són molt segurs i accessibles per l’usuari i aporten millores tècniques a l’hora de fer-ne el buidatge. El buidatge es realitza amb camions especialment dissenyats per aquest sistema.
SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
  • Deixalleria
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollim els voluminosos al portal de casa teva cada divendres. Truqueu i us informarem del primer divendres disponible.  Habitualment es dona hora amb una espera de 2-3 setmanes.

CONDICIONS

Què cal fer? Truqueu al telèfon gratuït 900 10 29 89  i prendrem nota del que voleu llençar i de l’adreça de casa vostra.Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra, el dia abans al vespre o al mateix dia abans de les 6h del matí, i passarem a recollir-ho.

DEIXALLERIA FIXA
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

La deixalleria de Torelló té, aprovades per ordenança, unes taxes d’entrades segons el tipus de residu i segons la quantitat que es duu. Els usuaris pariculars poden dur gratuïtament fins a un límit de pes mensual i els usuaris comercials paguen segons el residus aportat des del primer quilo.

Podeu consultar els preus  i límits (per particulars) a l’ordenança num. 28: ordenances_fiscals_2023.pdf (ajtorello.cat)

HORARI

Horari:  de dimarts a dissabte de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de dimecres a dissabte de 16 a les 19:30 de la tarda. Dilluns, diumenges i festius tancat.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de Torelló
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989

DEIXALLERIA MÒBIL
A partir de l’1 de febrer de 2021, hi ha servei de deixalleria mòbil a diferents barris del municipi. A la deixalleria mòbil s’hi pot portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no adment residus de gran volum o en molta quantitat.

Què hi podem portar? residus deixalleria mobil

Consulta les ubicacions i el calendari aquí: 2023_deixalleria mobil_Torello