El municipi de Sant Julià de Vilatorta ocupa una superfície de 16 Km² i comprèn dos nuclis ben diferenciats: Sant Julià, el més poblat, i Vilalleons. El municipi està ben connectat gràcies a l’eix transversal i està constituït en bona part per torres i xalets amb jardins. Vilalleons compta amb un centenar i escaig d’habitants. A partir del 19 de novembre de 2017 Sant Julià inicia el servei de recollida amb sistema porta a porta.
Per la recollida porta a porta cal recordar:
1- La matèria orgànica s’ha de treure al carrer dins el cubell que té un xip (el de 23 litres que té un codi imprès al davant). Si algú no disposa d’aquest cubell cal demanar-lo a l’Ajuntament. Per la matèria orgànica és obligatori fer servir bossa compostable.

2- Els dies que toca treure orgànica (a més a més del dia de rebuig), es pot treure una bossa de plàstic lligada al costat del cubell amb bolquers i/o compreses (només aquests elements)

3- Pel rebuig, cal treure al carrer el cubell petit gris, amb una bossa de plàstic lligada a dins. Si tens cendra o sorres d’animals domèstics que no caben a dins el cubell, es poden deixar fora el cubell (amb bossa de plàstic lligada).

4- El multiproducte es treu sense cap tipus de cubell, amb una bossa de plàstic.

5- Per poder treure gespa i fulles amb el servei de porta a porta (els mateixos dies que toca orgànica, tres dies a la setmana), cal fer-ho amb un contenidor homologat que cal demanar a l’Ajuntament. No es pot treure gespa en bosses de plàstic o altres recipients que el camió no pot aixecar. La recollida de poda es mantindrà per cada 1r dilluns de mes (servei no gestionat per RRO)durant tot l’any (no serà un cop a la setmana). Qui només necessiti treure restes vegetals un cop al mes, pot continuar utilitzant aquest servei del 1r dilluns.

Podeu consultar el calendari de recollida aquí:  2024_Sant Julià PaP i deixalleria i trastos

SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
  • Deixalleria mòbil
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollida quinzenal: truqueu a l’Ajuntament per conèixer la data de recollida

CONDICIONS

Què cal fer? Truqueu al  al vostre Ajuntament (93 812 21 79) fins a 24 hores abans de la recollida i prendrem nota del que voleu llençar i de l’adreça de casa vostra.
Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra i passarem a recollir-ho. Entre recollides, si teniu un objecte voluminós, es pot demanar a l’Ajuntament per deixar-lo en un espai habilitat per aquesta funció.

DEIXALLERIA MÒBIL
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

Què puc portar a la deixalleria mòbil

CALENDARI i HORARI

La deixalleria mòbil s’instal·la a Sant Julià de Vilatorta el 2n divendres de mes, al costat del Pavelló. Horari: de 10 a 14h i de 16 a 19h.

UBICACIÓ

Costat del pavelló municipal