L’Esquirol és un extens municipi de 62 Km², situat al Cabrerès, al nord-est d’Osona. El terme municipal comprèn l’Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts i Sant Julià de Cabrera i un nombre important de masies disseminades. Travessa el terme la carretera comarcal C-153 de Vic a Olot. En relació al servei de recollida de residus, des del 18 de novembre de 2018 hi ha recollida porta a porta i els ciutadans poden utilitzar la deixalleria fixa de Manlleu i disposen de servei de recollida domiciliària d’andròmines, prèvia trucada a l’Ajuntament.

La recollida porta a porta es realitza els nuclis urbans de Cantonigròs i de l’Esquirol i consisteix en deixar els residus al porta de la següent manera, sempre al vespre de 20h a 22h:

-Els dilluns i dijous es recull el multiproducte, cal treure’l amb una bossa de plàstic normal (sense cubell) o amb caixes de cartró.

– Els dimecres, divendres i diumenge, es recull la matèria orgànica (restes de menjar i de jardineria petita), que cal treure amb bossa compostable i dins el cubell especial de color marró que té xip (disponibles a l’Ajuntament). Aquests dies també podem treure en una bossa de plàstic a part, bolquers i compreses (que són rebuig però es poden deixar el dia d’orgànica també).

-El rebuig es recull un dimarts sí-dimarts no, i es pot treure amb qualsevol bossa de plàstic.

-Finalment el vidre, es recull també un dimarts sí-dimarts no (el dimarts que no toca rebuig) i cal dipositar els pots i ampolles dins del cubell verd (disponible a l’Ajutnament), sense bosses ni taps.

Podeu consultar el calendari 2024 aquí:  2024_L’Esquirol PaP

SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig