El municipi de Gurb ocupa una superfície de 51 Km² i està situat al mig de la comarca d’Osona, dins la Plana de Vic. El nucli principal és la zona de l’Esperança, proper a la ciutat de Vic, però el terme comprèn la urbanització de Serrabonica, a més de moltes masies disperses. En els últims anys, el municipi ha esdevingut una important àrea d’expansió industrial.

A més a més del servei de recollida de totes les fraccions, RRO recull la gespa d’abril a octubre a la porta dels domicilis que vulguin, un cop a la setmana. Els ciutadans de Gurb poden utilitzar el servei de deixalleria fixa de Vic. El municipi, a causa de la seva gran extensió i situació, té moltes de les seves àrees de contenidors en zones properes o de pas cap a altres municipis.


D’abril a octubre, recollida de gespa els dimarts.
SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollida mensual: cada 4t dimarts de mes

CONDICIONS

Què cal fer? Aneu al formulari www.gurb.cat/voluminosos fins a les 13 hores del dia abans de la recollida i apunteu què voleu llençar i l’adreça de casa vostra.
Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra el vespre del dilluns abans de la recollida i passarem a recollir-ho.