El municipi de Sant Quirze de Besora té una superfície de 8 Km² i s’estén a banda i banda del riu Ter, que l’articula de nord a sud. És la capital de la zona del Bisaura i està ben connectat gràcies al pas de la carretera C-17 i la línia de tren.

El 14 de febrer de 2024 Sant Quirze ha implantat la recollida amb el sistema porta  a porta que consisteix a deixar les escombraries davant la porta de casa. Cada dia toca una fracció de residus diferent i cal treure els residus abans de les 22 h del vespre.

Consulteu el calendari anual de recollida porta a porta 2024: 2024_SantQuirze de Besora

A més a més dels serveis prestats pel Consell Comarcal, el municipi té servei de recollida de voluminosos (cada 3r divendres de mes, prèvia trucada al 93 886 43 00) i de deixalleria mòbil (cada primer divendres de mes al pavelló municipal) i dues minideixalleries a la plaça Bisaura i a la Font Fresca (hi podeu portar bombetes de baix consum, cartutxos de tinta, piles, Cd’s i DVD i petits aparells elèctrics i electrònics).

Tots els ciutadans de Sant Quirze, poden fer ús gratuïtament de la deixalleria de la Vall del Ges, situada a Torelló.

SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Deixalleria (Torelló)
DEIXALLERIA

En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, pneumàtics, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

La deixalleria de Torelló té, aprovades per ordenança, unes taxes d’entrades segons el tipus de residu i segons la quantitat que es duu. Els usuaris pariculars poden dur gratuïtament fins a un límit de pes mensual i els usuaris comercials paguen segons el residus aportat des del primer quilo.

Podeu consultar els preus  i límits (per particulars) a l’ordenança num. 28: ordenances_fiscals_2023.pdf (ajtorello.cat)

HORARI

Horari: de dimarts a dissabte de 9 h del matí a les 13 h del migdia i de dimecres a dissabte de 16 a les 19:30 de la tarda. Dilluns, diumenges i festius tancat.
Fora d’aquest horari no està permès deixar materials a l’entrada de la deixalleria.

UBICACIÓ

Deixalleria de la Vall del Ges
Polígon industrial Mas Les Vinyes, s/n.
08570 – Torelló
Telèfon: 900 102 989