El municipi de Sant Hipòlit de Voltregà és el menys extens de la comarca, amb una superfície de 1 Km², i queda envoltat completament per les terres del terme de Masies de Voltregà. Pràcticament tot el seu territori és edificat amb continuïtat urbanística que s’estén cap als nuclis de Masies. El nucli antic és format per carrerons desiguals i amb pendents, el nucli més recent, entre el nucli antic i l’antiga N-152, té carrers més regulars.

A més a més dels serveis prestats pel Consell Comarcal d’Osona, els ciutadans poden utilitzar la deixalleria fixa de Masies de Voltregà.

NOU SERVEI 2022: COM SERÀ LA RECOLLIDA PORTA A PORTA QUE S’INCIA EL 8 DE FEBRER de 2022?

La recollida porta a porta consisteix a deixar les escombraries davant la porta de casa. Cada dia toca una fracció de residus diferent i cal treure els residus de 20h a 22h del vespre:

– El dilluns i dijous es pot treure la fracció Multiproducte (els envasos i paper/cartró), amb una bossa normal

– El dimecres, divendres i diumenge, es pot treure la fracció orgànica (restes de menjar), dins una bossa compostable i dins el cubell marró (que proporcionarà l’Ajuntament)

– Un dimarts sí, un dimarts no, es treu el vidre, dins el cubell verd (que proporcionarà l’Ajuntament)

– Els dimarts que no toca vidre, es pot treure la fracció rebuig, dins una bossa normal.

Consulteu el calendari anual de recollida porta a porta 2024: 2024_PaP_Sant Hipòlit V

SERVEIS QUE PRESTEM:
  • Orgànica
  • Multiproducte
  • Vidre
  • Rebuig
  • Voluminosos
  • Deixalleria mòbil (NOU SERVEI 2022)
RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS

CALENDARI

Recollida mensual: cada 1r dimarts de mes

CONDICIONS

Què cal fer? Truqueu al vostre Ajuntament (93 850 26 26) fins a 24 hores abans de la recollida i prendrem nota del que voleu llençar i de l’adreça de casa vostra.
Només heu de deixar el que voleu tirar davant la porta de casa vostra i passarem a recollir-ho.

icon-paint

DEIXALLERIA MÒBIL
En general, a la deixalleria hi portarem residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, petits aparells electrònics, olis usats, piles i bateries, joguines, etc. que poden ser reciclats o recuperats.

Què puc portar a la deixalleria mòbil

CALENDARI i HORARI

A PARTIR DEL 19 DE FEBRER 2022: La deixalleria mòbil s’instal·la a Sant Hipòlit de V. el 3r dissabte de mes, al costat de la Pl. de la Sardana. Horari: de 9 a 12h.

UBICACIÓ

Costat de la plaça Sardana.