Un municipi més d’Osona ha fet el pas cap al sistema porta a porta (PaP) de recollida de residus.  Des de les primeres implantacions de la recollida selectiva porta a porta a Catalunya fins a l’actualitat han quedat palesos els beneficis i els bons resultats d’aquest sistema, que el converteixen sens dubte en el sistema de recollida que permet una més gran recuperació de recursos i permet complir amb els requeriments europeus.

Sant Hipòlit de Voltregà serà l’onzè municipi amb PaP al qual prestem servei des de RRO, però a la comarca d’Osona ja en són 22.  Aquest dissabte, l’Ajuntament de Sant Hipòlit ha organitzat una xerrada informativa sobre la necessitat i els avantatges de la implantació del sistema de recollida de residus Porta a Porta, a la qual participarem. Hi haurà també la intervenció del Sr. Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya.

  •          Dissabte dia 18 de desembre de 2021 a les 11 j del matí a  l’Auditori Cor La Veu de Voltregà  (l’Ateneu). Cal inscripció prèvia al www.culturashv.cat

Després de les festes de Nadal, els habitants de Sant Hipòlit rebreu informació més detallada de les actuacions d’implantació al municipi.