L’Ajuntament de Torelló ha decidit fer un canvi de model de recollida selectiva avançada instaurant contenidors amb control d’accés amb la finalitat de reciclar més. Aquest nou sistema compta amb una tecnologia que permet fer un seguiment de la participació de la ciutadania en la recollida selectiva i de cara al futur, donarà peu a implantar taxes de residus diferenciades, amb l’objectiu, que qui separi més, pagui menys.

A partir del 3 de juny, per obrir els contenidors de les fraccions d’orgànica, de resta i de multiproducte els veïns i veïnes de Torelló necessitaran identificar-se i dipositar les seves deixalles a través d’una targeta o amb el mòbil. Els contenidors d’orgànica i multiproducte no tindran cap limitació mentre que els de fracció de resta només es podran obrir els dimarts, dijous i dissabtes. Els contenidors de vidre es mantindran sempre oberts.

REPARTIMENT DE LES TARGETES

L’ajuntament facilitarà a cada habitatge dues targetes identificatives per obrir els contenidors de forma il·limitada i també es podran obrir amb l’aplicació mòbil Osona Tria.

Es poden recollir les targetes els dies i llocs següents:

Can Parrella

Horari de matí, de 9 h a 15 h:

 • Dimecres 15 de maig
 • Divendres 17 de maig
 • Dimarts 21 de maig
 • Dijous 23 de maig
 • Dissabte 25 de maig
 • Dimecres 29 de maig
 • Divendres 31 de maig

Horari de tarda, de 14 h a 20 h:

 • Dijous 16 de maig
 • Dilluns 20 de maig
 • Dimecres 22 de maig
 • Divendres 24 de maig
 • Dimarts 28 de maig
 • Dijous 30 de maig

És important que tots els veïns/es vinguin a buscar les targetes aquests dies. Han de portar omplert el formulari que els hi ha entregat l’Ajuntament a través de la bustiada. Si algú no ha rebut el formulari que no es preocupi perquè al punt de recollida de les targetes n’hi haurà més i podreu demanar tots els dubtes que tingueu.

Per qualsevol dubte sobre aquest sistema, es pot trucar al telèfon gratuït 900 102 989.

Per a més informació:

Tríptic informatiu