El municipi de Les Masies de Voltregà ha decidit fer un pas endavant per augmentar la recollida selectiva implantant el sistema de contenidors amb control d’accés. Es tracta d’un sistema innovador que limita i controla l’ús de la ciutadania dels contenidors situats al carrer.

A partir del 15 d’abril, per obrir els contenidors de les fraccions d’orgànica, de resta i de multiproducte els veïns i veïnes de Les Masies de Voltregà necessitaran identificar-se i dipositar les seves deixalles. Els contenidors d’orgànica i multiproducte no tindran cap limitació mentre que els de fracció de resta només es podran obrir els dimarts, dijous i dissabtes. Els contenidors de vidre no tindran sistema d’identificació d’usuaris.

Les sessions informatives es faran a la Pèrgola (La Gleva) el dia 3 d’abril a les 18.30 h, a l’edifici El Despujol el dia 4 d’abril a les 19 h i a la Biblioaccés (Vinyoles) el dia 5 d’abril a les 19.30 h.

REPARTIMENT DE LES TARGETES

L’ajuntament facilitarà a cada habitatge dues targetes identificatives per obrir els contenidors de forma il·limitada i també es podran obrir amb l’aplicació mòbil Osona Tria.

Es poden recollir les targetes els dies i llocs següents:

La Gleva (Recinte Verdaguer)

  • Dilluns 8 d’abril: de 14 h a 20 h
  • Dimarts 9 d’abril: de 9 h a 15 h

Vinyoles (Biblioaccés)

  • Dimecres 10 d’abril: de 14 h a 20 h
  • Dijous 11 d’abril: de 9 h a 15 h

El Despujol (Edifici el Despujol)

  • Divendres 12 d’abril: de 15 h a 21 h
  • Dissabte 13 d’abril: de 9 h a 15 h

És important que tots els veïns/es vinguin a buscar les targetes aquests dies. Han de portar omplert el formulari que els hi ha entregat l’Ajuntament a través de la bustiada. Si algú no ha rebut el formulari que no es preocupi perquè al punt de recollida de les targetes n’hi haurà més i podreu demanar tots els dubtes que tingueu.

Si teniu dubtes sobre aquest sistema, podeu trucar al telèfon gratuït 900 102 989.

Per a més informació:

Tríptic informatiu