Avui dia 10 de gener s’inicia la campanya per implantar el sistema de recollida de residus porta a porta a Sant Hipòlit de Voltregà. Els habitants de Sant Hipòlit rebran una carta informativa explicant el canvi de sistema, que començarà el pròxim 8 de febrer.  A partir de demà, un tècnic de RRO visitarà els comerços per explicar-los el nou sistema i determinar els contenidors que necessiten per la seva activitat.

Les sessions informatives seran el dia 19 de gener a les 19h i el 22 de gener a les 11h a l’Ateneu. Aforament limitat, cal reservar a la pàgina web de l’Ajuntament: Porta a porta – Cultura Sant Hipòlit de Voltregà (culturasanthipolitdevoltrega.cat) . En cas de dificultat per reservar, posa’t en contacte amb l’Ajuntament.

REPARTIMENT DEL KIT PORTA A PORTA:

El kit de porta a porta pels particulars inclou un cubell per l’orgànica, un cubell pel vidre, 1 paquet de bosses compostables, 1 clau per accedir a l’àrea d’emergència i material informatiu.

Es pot recollir el material al Ganxo del 25 de gener al 4 de febrer:

  • dimarts 25 de gener: de 9h a 15h
  • dimecres 26 de gener: de 14h a 20h
  • dijous 27 de gener: de 9h a 15h
  • divendres 28 de gener: de 14h a 20h
  • dissabte 29 de gener: de 9h a 14h
  • dilluns 31 de gener: de 9h a 15h
  • dimarts 1 de febrer: de 14h a 20h
  • dimecres 2 de febrer: de 9h a 15h
  • dijous 3 de febrer: de 14h a 20h
  • divendres 4 de febrer: de 9h a 15h.

QUÈ PASSA SI NO HE REBUT LA CARTA I EL FORMULARI DE RECOLLIDA DEL KIT?

No passa res, pots anar igualment a recollir el teu kit de cubell. Al punt de recollida de cubells, tindrem més formularis disponibles i ens podràs demanar tots els dubtes que tinguis. O et pots descarregar el formulari aquí: Butlleta xips i proteccio dades SHV

En cas que no puguis recollir el kit, ho pots delegar a una altra persona, donant-li el teu formulari omplert.

MÉS INFORMACIÓ:

diptic_SHV_PaP

fulleto TuTries i instruccions fraccions_SHV