El servei de recollida de residus és una activitat essencial i per tant, els nostres conductors i peons cada dia estan a peu de carrer assegurant que l’espai públic estigui el més net possible i lliure de residus. És una activitat que moltes vegades passa desapercebuda per la població, i per això estem molt agraïts a tots els missatges de suport i ànims que ens heu deixat. Ens ha fet molta il·lusió saber que valoreu la nostra tasca i intentarem continuar fent-la amb la màxima qualitat.

Nosaltres també volem donar les gràcies a tothom que fa una bona gestió dels residus i els diposita adequadament per contribuir així també a evitar els contagis, i donar-vos ànims a tots i totes en aquests dies de confinament.

Si teniu dubtes de com fer la gestió de residus, podeu trucar-nos al telèfon gratuït 900 102 989 (de 8h a 15h).