Aquests dies estem portant a terme una campanya per visibilitzar la gran quantitat de trastos abandonats que es deixen als carrers de Torelló.

Els trastos abandonats són un problema d’imatge i afegeixen perillositat als carrers del municipi, ja que s’hi deixen tot tipus de residus que es poden trencar, que són tòxics, que impedeixen el pas…A més, suposen un cost addicional al servei de recollida de residus, ja que cal recollir-los expressament.

Si veus un adhesiu enganxat a un trasto, vol dir que s’ha abandonat de forma incorrecta.

Cal recordar que podem anar sempre que vulguem a la deixalleria del polígon Mas les Vinyes, que és gratuïta pels particulars. A més, Torelló disposa d’un sistema gratuït de recollida domiciliària de trastos, cada 15 dies (divendres sí, divendres no) venim al teu portal per recollir-te aquells trastos i andròmines que ja no necessites i després els portem a un gestor autoritzat. Només cal que ens truquis al telèfon gratuït 900 102 989 i t’apuntem a la llista.

Els carrers són de tots, fem de Torelló un poble més net i més segur!