A partir del 4 d’abril comença a Santa Cecília de Voltregà un servei de recollida d’andròmines i residus especials. A partir d’aquest data, els habitants del municipi podran portar aquest tipus de residus al punt de recollida establert, al costat de l’àrea de contenidors de Puigví, i RRO s’ho emportarà a una deixalleria, on es separaran pels corresponents gestors de residus. La recollida es farà cada dos mesos, en mesos parells, el primer dimarts.

Cal que els ciutadans portin les andròmines al punt durant la setmana anterior al dia de recollida, per minimitzar els dies que estaran al carrer mentre no es recullen. En casos especials i determinats, si algú no pot portar-ho ell mateix al punt de recollida, cal que truquin a l’Ajuntament.

Els residus més habituals que s’hi poden portar són: matalassos, mobles, electrodomèstics i electrònica, fustes i ferralla. No s’hi pot portar fibrociment (uralita), runa, pneumàtics ni poda d’arbres.