Aquest mes de gener, RRO comença a recollir els residus voluminosos i andròmines domiciliàriament a les zones urbanes de Gurb. Fins ara, els gurbetans podien portar aquest tipus de residus ells mateixos a la deixalleria de Vic.

La recollida es farà de manera mensual, cada 4rt dimarts.  En cas que caigui en festiu, cal consultar amb l’Ajuntament la data del servei. Per sol·licitar el servei, cal omplir  el formulari que trobareu a www.gurb.cat/voluminosos o trucar a l’Ajuntament. Es pot demanar fins a les 13 hores del dilluns anterior a la recollida.

Un cop hagueu  demanat el servei, la nit abans del 4rt dimarts, o sigui, el dilluns al vespre/nit, cal treure les andròmines al carrer, davant casa vostra. A la matinada del dimarts, a partir de les 6h, es començarà la recollida.

Podeu consultar el calendari anual de recollida al web www.rro.cat/municipis/gurb