Hem renovat la nostra deixalleria mòbil. Se n’ha pintat la carcassa del color verd corporatiu i s’hi ha afegit informació de quins residus hi poden anar i quins no, així com el telèfon gratuït d’atenció a l’usuari. També s’han rotulat de nou els contenidors interiors on es dipositen cada tipus de residu.

El servei de deixalleria mòbil és un servei que acosta als ciutadans la recollida d’aquells residus que no es poden dipositar als contenidors, tal com els residus tòxics o especials (piles, pintures, tòners, olis, dissolvents, electrodomèstics…) o els residus que no tenen recollida amb contenidor però que són reciclables (fustes, ferralles, vidre pla, roba…) . La única diferència amb una deixalleria fixa és que a la mòbil, per qüestions d’espai, no s’hi poden portar objectes molt voluminosos.