La setmana passada es va canviar la ubicació de l’àrea de contenidors de Roda. La nova àrea està situada al Polígon El Puig, davant de Can Blanco.

Recordem que a Roda de Ter el sistema de recollida és porta a porta, per la qual cosa només s’ha d’utilitzar l’àrea de contenidors en moments puntuals, per exemple, quan tinguem algun imprevist i no puguem llençar les escombraries al dia que toca, quan marxem de vacances…

Cal separar els nostres residus per fraccions: la orgànica es pot treure el dimarts, dijous i diumenge al vespre (amb bossa compostable lligada i dins un cubell); el multiproducte el dilluns i el divendres; i el rebuig el dimecres. El rebuig és la  fracció que hauríem de generar menys si reciclem correctament. Recordem que els bolquers (rebuig) també es poden treure els dies que toca orgànica en una bossa a part, mai barrejats.