Des de RRO hem realitzat visites informatives a tots els paradistes dels mercats ambulants de Manlleu, que tenen lloc els dilluns a la Plaça Fra Bernardí i els dissabtes a la Plaça del Mercat. Se’ls ha recordat com han de deixar els seus residus un cop acabat el mercat. Els residus que es generen en major proporció al mercat són la matèria orgànica de les parades de fruita, caixes de cartró i caixes de fusta. També hi ha caixes de fruita de plàstic dur, tot i que la majoria de les parades se les emporten per retornar-les, i plàstics petits procedents majoritàriament dels embolcalls de la roba. En menor mesura, trobem penjadors de plàstic i metall, que no es poden recuperar pel reciclatge. La obligació de les parades és deixar-ho tot ben apilat als punts establerts, separant a part el cartró i la matèria orgànica per tal que es puguin recollir sense altres materials barrejats.