La deixalleria de la Vall del Ges, situada a Torelló, ja té instal·lada una nova bàscula a l’entrada. Fins ara la deixalleria no en disposava i s’hi van haver de fer obres d’adequació per instal·lar-la. A partir d’ara es pesaran tots els vehicles entrants i sortints i per tant es tindrà un major control del pes dels residus gestionats. A més a més de la bàscula, des de que el gener RRO va assumir la gestió de la deixalleria, s’han realitzat diverses millores a la instal·lació:

– desincrustació d’olis impregnats a terra i parets
– anul·lació de “safareig” fet amb obra com a sobreeixidor d’olis
– reparació i neteja de les caixes de residus
– adequació de la zona de residus especials, per tal que tots els residus especials i perillosos quedin sota teulada
– nou contenidor per roba
– repintat de parets

Recordem que la deixalleria de la Vall del Ges és d’ús gratuït per tots els particulars de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Orís, Sant Quirze de Besora i Santa Maria de Besora. L’horari d’obertura és de dimarts a dijous de 9:15 a 13:15 i de 15:30 a 19:00, divendres de 15:30 a 19:00 i dissabte de 9:15 a 13:15.