L’ajuntament de Sant Julià de Vilatorta i RRO hem instal·lat un senyal al punt on s’instal·la la deixalleria mòbil cada mes, al c/Compositor Ramon Victori. Hi trobareu informació de quins residus podem portar a aquesta instal·lació i els horaris d’obertura (el 2n divendres de mes, de 10h a 14 i de 16 a 19h)

A la deixalleria mòbil  hi podem dur aquells residus especials i perillosos que precisen de tractaments específics que eviten que els seus components tòxics puguin arribar al nostre entorn, com pintures, piles, dissolvents…. També hi podem portar residus que no tenen recollida mitjançant els contenidors del carrer, com roba vella,  joguines, fustes, aparells electrònics…Per qüestions d’espai, no hi podem portar objectes molt voluminosos (cal trucar al servei de recollida d’andròmines). Us recordem que la recollida de trastos a Sant Julià es fa el 3r dimarts de cada mes, prèvia trucada a l’ajuntament (93 812 21 79).