Des del dia 2 de gener de 2015, Recollida de Residus d’Osona ha assumit la gestió de la deixalleria fixa de Torelló.

El servei és obert a tots els municipis del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, excepte Vidrà, Sora i Montesquiu que han decidit no fer ús del servei. Tots els veïns de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora i Orís hi poden portar els seus residus especials i voluminosos de manera gratuïta. La deixalleria està dissenyada per residus de particulars  i no per residus industrials.En general, s’hi poden portar residus grans, residus perillosos per a les persones i el medi ambient, roba, químics, aparells electrònics, olis, etc. Cada Ajuntament hi contribueix mitjançant una quota fixa i una de variable en funció de l’ús.

Actualment, RRO està duent a terme una sèrie de reformes a la instal·lació per tal d’oferir un millor servei a tots els usuaris.

Deixalleria:
Polígon industrial Mas Les Vinyes de Torelló.
VEURE MAPA
Tel.900 102 989
Horari: Dimarts, dimecres i dijous, de 9:15h a 13:15h i de 15:30h a 19:00h. Divendres de 15:30h a 19:00h. Dissabte de 9:15h a 13:15h.