El proper 18 de novembre, començarà la recollida porta a porta a l’Esquirol i Cantonigròs, als nuclis urbans. Per tant, els dies previs es començaran a treure els contenidors dels carrers del municipi.

Dins la campanya informatvia, aquest mes des de RRO estem fent visites als comerços de la zona per tal d’explicar-los el nou sistema i resoldre dubtes. Igualment, s’ha enviat informació a la població i se’ls ha convocat a les sessions informatives que es faran aquesta setmana.

Aquest divendres 26 d’octubre es farà la primera sessió informativa al nucli de l’Esquirol (19h a la Cooperativa) i el dissabte 27 d’octubre es realitzaran 2 sessions més, una a Sant Martí Sescorts (9h matí a Ca la Salut) i l’altra a Cantonigròs (16h tarda a les antigues escoles).

El sistema de recollida porta a porta del municipi consistirà en 3 dies de recollida de fracció orgànica (dimecres, divendres i diumenge al vespre), que cal treure al portal dins el cubell marró i amb bossa compostable, 2 dies de recollida de la fracció Multiproducte (dillus i dijous al vespre), 1 dia quinzenalment de recollida de rebuig i  vidre (dimarts alterns quinzenalment). L’Esquirol serà el primer municipi d’Osona que fa la recollida del vidre amb porta a porta, i es lliurarà als habitatges un cubell verd per dipositar-hi el vidre, que cal posar sense bossa ni taps.