L’Ecoestació s’ha instal-lat uns dies al carrer Puigdessalit del 18 al 20 d’abril on ha acollit uns dies
d’activitats lúdiques i informatives dedicades a la millora de la recollida selectiva dels residus domèstics. S’ha programat un total de 14 tallers d’1h de durada aprox.

L’han visitat un total de 298 alumnes de P3 a 2n d’ESO d’alguns centres del municipi: l’escola Sagrats Cors i el SEIP Dr. Fortià Solà que han realitzat els tallers: “Osona Recicla” i “El test de l’Ecoestació”.

També s’ha instal·lat a l’Escola Vall del Ges el dia 24 on l’han visitar durant la jornada d’activitats que han celebrat al llarg del dia, i han pogut participar en els tallers uns 80 alumnes de 3er a 6è de primària.

Els alumnes de Torelló Gaudeixen de l'Ecoestació

Els alumnes de Torelló Gaudeixen de l’Ecoestació

Els Tallers pretenen donar a conèixer l’impacte ambiental, econòmic i social dels residus si no es gestionen correctament i motivar així els visitants a participar-hi. Afavoreixen l’adquisició i el reforç dels coneixements relatius a la tria dels residus en origen aprofitant els avantatges de la dinàmica que generen els jocs de l’Ecoestació.