Les escoles Emili Teixidor i l’Escola Mare de deu del sòl del pont de Roda han acollit la visita de l’Ecoestació amb motiu de la celebració del dia mundial de l’aigua i setmana del consum responsable. Prop de 200 alumnes han participat en els tallers de l’Ecoestació que fan difusió dels coneixements relatius a la tria dels residus aprofitant els avantatges de la dinàmica que generen els jocs.

Els Tallers lúdics pretenen donar a conèixer l’impacte ambiental, econòmic i social dels residus si no es gestionen correctament i motivar així els veïns a participar en la separació dels residus en origen. Destaquen la importància del paper que juga cadascun de nosaltres pel que fa a l’estalvi d’energia i de recursos naturals com l’aigua i els minerals.

Mitjançant la tria de les nostres deixalles afavorim el seu reciclatge.