El diumenge 19 de novembre comença a Sant Julià de Vilatorta un nou sistema de recollida de deixalles: el sistema porta a porta. Aquest nou sistema consistirà a deixar les deixalles, prèviament seleccionades a casa, davant del portal del vostre domicili, segons un calendari establert.

Per iniciar aquest sistema, els dies previs a la primera recollida traurem els contenidors dels carrers de Sant Julià, excepte els de vidre. Aquest sistema permetrà la recuperació de molts materials que fins ara es llencen a l’abocador: estem segurs que entre tots podem arribar al 80% de selecció de residus, molt superior a l’actual al municipi, que és del 52%.

Per explicar-vos-ho, us convidem a assistir a la sessió informativa del divendres dia 10 de novembre a les 20h, al Saló Catalunya. Veniu i us resoldrem tots els dubtes! Tots els assistents participareu en el sorteig d’una fantàstica tauleta tàctil. 

També, ja tenim els cubells del porta a porta preparats! Tots els vilatans del municipi podeu anar a recollir-los el dissabte dia 11 de novembre de 10h a 19h o el dijous 16 de novembre de 15h a 20h, a l’Aula de Cultura. I per jugar als jocs interactius de l’EcoEstació, o per demanar dubtes, vine el dijous 16 també de 15h a 20h a la Pl. Catalunya.