Des de Recollida de Residus d’Osona premiem els bons resultats de recollida selectiva dels municipis i la confiança en els nostres serveis. Des de principis d’any estem distribuint contenidors nous de multiproducte, per reemplaçar-ne de vells o malmesos, als municipis on prestem aquest servei mitjançant contenidors de càrrega lateral.

Durant l’any 2014, RRO va tenir l’oportunitat d’adquirir en unes condicions molt avantatjoses una quantitat de contenidors metàl·lics de la fracció multiproducte de càrrega lateral provinents d’excedent d’estoc de fàbrica.

A partir d’aquesta quantitat adquirida, el nombre de contenidors que correspon a cada municipi es va decidir segons criteris de bons resultats i de fidelitat en el nostre servei, com la generació de multiproducte per habitant i el nombre de serveis delegats a RRO.

Actualment ja s’ha notificat a tots els municipis els contenidors que tenen a la seva disposició i progressivament es van realitzant les substitucions. Cada municipi pot decidir les ubicacions on vol substituir els contenidors o si ho creu convenient, li fem una proposta.