A partir de l’1 de febrer, la deixalleria fixa de Torelló, a la qual tenen accés els municipis de Torelló, Orís, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló i Santa Maria de Besora, canvia el seu horari d’atenció al públic.

S’amplia l’obertura al divendres al matí i dissabte a la tarda i en canvi, es tanca durant el dimarts. Per tant, s’obrirà de dimecres a dissabte de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:30. 

També a partir del febrer, s’acosta el servei de deixalleria a la població de Torelló, per tal de facilitar el reciclatge adequat de residus perillosos i especials, amb un nou servei de deixalleria mòbil que anirà cada mes a quatre barris del municipi. En concret, la deixalleria mòbil s’ubicarà al Mercat municipal, al Camp de fubol del Montserratí, a la Pl. Joanot Martorell i a la Pl. Països Catalans.

Podeu consultar el calendari aquí: 2021_calendari_deixalleria mobil_Torello