Ja tenim a RRO la nova deixalleria mòbil muntada sobre xassís, que pot donar servei d’una forma més econòmica als municipis que no tinguin servei de residus especials. El fet d’estar muntada sobre un xassís de camió de menys de 3.500 kg, fa possible que el transport sigui molt més eficient i  per tant, més econòmic.

La caixa deixalleria disposa de diversos contenidors i recipients de diverses mides on els usuaris podran anar a llençar els residus especials que no es poden dipositar en els contenidors, com piles, bateries, olis, ferralla, electrònica, productes tòxics, tèxtil, etc. També podrà recollir alguns elements voluminosos, però sempre considerant la limitació d’espai a la caixa.

Aquest servei de deixalleria mòbil inclou l’atenció a l’usuari per part de personal de RRO (el mateix conductor del vehicle), la qual cosa serà beneficiós pel control dels residus dipositats i per tal d’ajudar i informar als usuaris.

Igualment, el nou camió té una doble funció i servirà també com a vehicle amb plataforma per fer el servei de recollida domicilària de trastos voluminosos. Això és possible perquè els recipients de residus especials de la caixa es poden treure i posar segons les necessitats.  Per tant, RRO disposarà de dos camions amb plataforma per fer recollida de trastos, per tal de donar millor disponibilitat als municipis que vulguin demanar aquest servei.

Si ets un Ajuntament que vol ampliar els serveis de recollida de residus especials  i/o voluminosos, demana’ns un pressupost sense compromís. Contacta amb l’equip tècnic per demanar més informació.