El CHV (Consorci Hospitalari de Vic) ha publicat una notícia per donar a conèixer el destí dels diners estalviats gràcies a la millora de la recollida selectiva a Manlleu, impulsada per la campanya #reptemanlleu.

El #repteManlleu va consistir en una campanya per fomentar la millora de la recollida selectiva dels habitants de Manlleu durant el segon semestre de 2018. L’estalvi acumulat es va calcular comparant els percentatges i costos de recollida selectiva durant els mesos de la campanya amb el mateix període de l’any anterior.

L’ estalvi de 1.783 euros que es destinaran a l’HSJM i la Residència Aura.Amb l’aportació rebuda per part de l’Ajuntament de Manlleu, l’Hospital i la Residència Aura adquiriran dispositius sobre-matalassos i coixins antiescares que ajudaran a prevenir i tractar úlceres, escares i ferides.

El material que s’incorporarà gràcies a l’estalvi del #repteManlleu és lleuger, còmode, net i molt útil per a les persones que pateixen dolor crònic, ja que les cambres d’aire de poliuretà interconnectades ofereixen una redistribució de pressió òptima per a tots els pacients de risc. D’aquesta manera, mantenen la integritat de la pell, ajuden a que la ferida no empitjori si la pell ja està encetada i eviten la formació d’úlceres.

Des del RRO es vol animar a la població de Manlleu i altres municipis, a continuar millorant la tria dels nostres residus, pel benefici de tots.