L’Ecoestació s’ha aturat a la plaça major de Centelles i s’ha instal·lat del 3 al 6 d’abril on ha acollit un a setmana d’activitats lúdiquesi informatives dedicades a la millora de la recollida selectiva dels residus domèstics. S’ha programat un total de 12 tallers d’1h de durada i al migdia, l’ecoestació s’ha obert a l’atenció al públic en general.

L’han visitat un total de 265 alumnes de 4rt, 5è i 6è, dels centres d’educació primària del municipi: l’escola Xoriguer, Sagrats Cors i Ildefons Cerdà que han realitzat el taller anomenat “El test de l’Ecoestació”.

Aprofitant els avantatges de la dinàmica que generen els jocs, pretén donar a conèixer l’impacte ambiental, econòmic i social dels residus si no es gestionen correctament i motivar així els visitants a participar en la tria dels residus des del seu origen.