Fem la nostra feina amb la màxima exigència, per això creiem que sempre és possible millorar. Hi ha coses que ens passen per alt i volem comptar amb la complicitat dels ciutadans per fer que els nostres serveis siguin cada vegada més eficients.

La principal virtut dels serveis de recollida de residus i de neteja viària és la discreció. La màxima eficiència amb la minima nosa. Malgrat que en algunes ocasions hi ha limitacions difícils de superar, sempre estarem a la vostra disposició per mirar de resoldre qualsevol problema.

Si-us-plau, ompliu aquest petit qüestionari per fer-nos arribar les vostres opinions, suggeriments o queixes, us en donarem resposta en breu:

 

* els camps marcats amb un asterisc són obligatoris. Les dades que li demanem ens han de facilitar poder localitzar el problema, sense la informació mínima de localització és possible que no disposem de prou informació per gestionar la incidència

Si el que ens exposa ho requereix, ens posarem en contacte amb vostè per tal de recollir més informació i poder ser més eficients a l’hora de donar-li una resposta.

Moltes gràcies per la vostra confiança!