Consell d’administració

Els membres del Consell d’Administració no reben cap retribució per a la seva feina.

Joan Carles Rodríguez

President del Consell Comarcal d’Osona

Alcalde de Sant Julià de Vilatorta i regidor de Governació, Participació ciutadana, Noves Tecnologies i Comunicació.

Formació i trajectòria professional

Cursà la llicenciatura de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona entre els anys 1998 i 2005. Entre els anys 2008 i 2012 cursà l’especialitat en Salut mental a la Fundació Althaia, a Manresa.

Trajectòria política

Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2003, en les eleccions municipals de l’any 2007 fou integrant de la candidatura d’aquesta formació i entrà com a regidor a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. En les eleccions de l’any 2011 encapçalà la candidatura Acord per Vilatorta i Vilalleons-Acord municipal (AVV-AM), que aconseguí majoria absoluta. El dia 11 de juny de 2011 fou investit alcalde de Sant Julià de Vilatorta, càrrec que revalidà en les eleccions del 24 de maig de 2015. És membre del Consell Comarcal d’Osona pel mandat 2015-2019.

Contacte: jrodriguezc@ccosona.cat

Albert Castells

Conseller delegat de Cicle de Residus al Consell Comarcal d’Osona

Formació i trajectòria professional

Graduat en Enginyeria de forests i Enginyer tècnic en indústries forestals a la Udl, amb un Erasmus realitzat a la Université Catholique de Louvain (Bèlgica). També és professor de formació professional a Quintanes i ha treballat més de 20 anys en projectes i obres d’enginyeria, amb experiència en el sector privat amb despatx propi i també la sector públic, havent estat director tècnic de l’empresa pública Forestal Catalana S.A.

Contacte: castellsva@vic.cat

Margarida Feliu

Vicepresidenta 3ra responsable de l’Àrea de Medi Ambient i Sosteniblitat, Hisenda i RRHH.Regidora de l’Ajuntament de Viladrau per SOMViladrau – ERC.

Formació i trajectòria professional

Llicenciada en Ciències de l’Educació-Pedagogia. Educadora Ambiental i fundadora del Centre d’Educació Ambiental Santa Marta de Viladrau. Ha set professora de formació en Màsters i Post-graus d’Educació, Gestió i Comuniació Ambiental de la UB. També ha fet de coordinadora del programa Escoles+Sostenibles de l’Ajuntament de Barcelona i ha set membre de la Societat Catalana d’Educació Ambiental.

Trajectòria política

Alcaldessa de Viladrau els anys 2015-2019.

Contacte: mfeliup@ccosona.cat

Carles Banús

Conseller delegat de Comunicació i Noves Tecnologies del Consell Comarcal d’Osona Portaveu suplent del grup comarcal de Convergència i Unió al Consell Comarcal d’Osona Alcalde de Tavèrnoles i regidor d’Urbanisme, Comunicació, Educació, Infraestructures i Serveis.Representant de l’Ajuntament de Tavèrnoles al Consorci d’Espais Naturals de les Guilleries-Savassona, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i a l’Associació de Municipis per la Independència.

Formació i trajectòria professional

És enginyer de Telecomunicació.

Trajectòria política

És regidor a l’Ajuntament de Tavèrnoles des de l’any 2007 i alcalde des de l’any 2011. És conseller comarcal des de l’any 2011. Actualment és Vicepresident primer de l’àrea de promoció econòmica donant suport al món local i al cicle de l’aigua.

Contacte: cbanusp@ccosona.cat

Marçal Ortuño

Portaveu del grup comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal (ERC-AM)

Contacte: ortunojm@ajtorello.cat

Antoni Aliana

Director Territorial de la Divisió de Medi Ambient Catalunya de CESPA S.A.

Montserrat Bosch i Coma

Gerent Recollida de Residus d’Osona

Formació i trajectòria professional

Ha estudiat Ciències Empresarials pels Estudis Universitaris de Vic, obtenint el títol de la Universitat de Barcelona, i ha cursat un Programa de Gestió Directiva a Summa-Institut d’Empresa.

Des del febrer 2002 que treballa a CESPA S.A., fins el 2005 com a Cap del Departament d’Administració i des de llavors fins l’actualitat com a gerent de la base de CESPA S.A. a la zona de Catalunya central, gestionant els serveis de neteja, recollida i tractament de residus i altres serveis de gestió ambiental.

Envia’m un correu electrònic